Oefenprogramma

Beginnend Beoefenaar

Dit uitgebreide programma vormt de basis van de Practitioner Training. We werken vanuit de basisprincipes en met een heldere structuur richting een mooie oefenreeks van ongeveer 2 uur. – Geen professioneel doel met deze beginnerscursus.

Lees meer

200 uur Thaise Yoga Massage Beoefenaar

De volledige training nodigt de student uit om te investeren in een progressief programma, van de basis tot een gebaar dat is aangepast aan de patiënten op basis van hun grootte, gewicht en flexibiliteit.

Lees meer

200 uur Osteothai Beoefenaar

Osteopathie ontmoet Thaise Yoga Massage

De éénjarige opleiding in 5 cursussen om diep in osteopathie en Thaise yogamassage te duiken.

Dit 200-uur Osteothai-programma staat alleen open voor beoefenaars van Thaise yogamassage die voldoen aan de vereisten van het 200 uur-programma van Anathai School. De deelnemers verbinden zich voor de 5 cursussen aan het volledige programma, niet als een apart cursusmenu.

Lees meer

The Holistic Boywork 2024 Ademhalingssysteem

Valkenswaard, Nederland

28 Aug – 01 Sept 2024

De cursussen zijn ontworpen om een duidelijke en nauwkeurige combinatie te bieden van de magie van Thaise Yoga Massage en de schoonheid van osteopathische benaderingen.

Anathai

2 cursussen gewijd aan het bewegingsapparaat, voornamelijk gericht op anatomische mapping, palpatie en toepassing op Thaise yogamassage.

Lees meer