Over

 

Thierry Bienfaisant

Thierry Bienfaisant

Thierry is een internationale lesgever en oprichter van de School voor Thaise Yoga Massage & Osteothai. Hij is erkend de Thai Healing Alliance en geeft al meer dan 10 jaar les in België, in andere Europese landen en in Thailand bij de beroemde Sunshine Massage School.

Lees meer

Thaise Yoga massage

Een spirituele beoefening met een meditatieve attitude. Thaise Yoga Massage is een spirituele praktijk met wortels in het boeddhisme. Tot de 20e eeuw werd Thaise yoga massage, ook gekend als Nuad Boran of traditionele Thaise massage, vooral beoefend door boeddhistische monniken en nonnen.

Lees meer

Anathai

Een cursus gewijd aan het bewegingsapparaat, voornamelijk gericht op anatomische mapping, palpatie en toepassing op Thaise Yoga Massage. De praktijk van Thaise Yoga Massage groeit internationaal en steeds meer beoefenaars stappen over naar de professionele praktijk.

Lees meer

OSTEOTHAI

In het verlengde van de filosofie van de osteopathie, met als grondlegger.  Andrew Taylor Still, ligt de praktijk van de Osteothai; waarin de voornaamste osteopathische uitgangspunten en de universele natuurlijke principes worden geïntegreerd.

Lees meer

Beoefenaars in België

Lijst van beoefenaars opgeleid aan de Thaise Yoga Massage School

Lees meer