200 uur Osteothai beoefenaar

 

Eén jaar training in 5 cursussen

Duik diep in osteopathie en Thaise yogamassage.

Dit 200-uur Osteothai-programma staat alleen open voor Thaise yogamassagebeoefenaars die voldoen aan de vereisten van het 200-uur programma van Anathai School.

De deelnemers verbinden zich voor de 5 cursussen als een compleet programma, niet als een apart cursusmenu.

Cursusvereisten:

Beginnerscursus 10 dagen

Dynamische thai cursus

Basisanatomie voor holistische lichaamswerk, thaimassage, shiatsu: indien geen documenten die de studies aantonen, is daarom een online evaluatie gepland.

De deelnemers moeten een schriftelijke beschrijving van hun regelmatige oefensessies via e-mail indienen

Osteothai Mobiliteit & vitaliteit

De basis – 24 tot 27 okt 2024

Deze cursus is de eerste stap om te leren over osteopathische benaderingen zoals biomechanica, bindweefsel, craniosacraaltherapie, viscerale manipulatie en Thaise yogamassage.

Read more

Osteothai Craniosacraal – 02 tot 05 jan 2025

Deze unieke cursus is gericht op de osteopathische craniosacrale benadering en hoe deze te combineren met Thaise yogamassage.

Read more

Osteothai Visceraal – 06 tot 09 mrt 2025

Deze cursus biedt een grondig inzicht in de viscerale regio, een gebied dat precieze anatomische kennis, gevoelige aanraking en begrip van viscerale functies vereist. Het is een prachtige kans om oosterse buikmassage te verbinden met osteopathische benaderingen.

 

Read more

Osteothai Thorax & Ademhalingsstelsel – 08 tot 11 mei 2025

Deze cursus is gericht op alle belangrijke structuren die betrokken zijn bij het ademhalingsmechanisme. Het omvat de borstkas, ribben, sleutelbeen, wervelkolom, alsmede de longen, middenrif, hart en gerelateerde fascia.

Read more

Osteothai Mobiliteit & Vitaliteit

De Integratie – 18 tot 23 aug 2025

Deze laatste integratiecursus richt zich op de onderlinge relaties tussen alle lagen, inclusief de structuren, vloeistoffen, fascia en hoe deze te integreren in Thaise yogamassage.

Read more